Mats Persson

Mångårig erfarenhet som föreläsare och utbildare inom varumärkesfrågor

Mats Persson är grundare och VD för The Core Company. Han grundade Core efter 10 år i olika internationella marknadsföringspositioner inom SCA, den senaste som vice president marketing development.

Mats har en MBA från San Jose University i Kalifornien och är civilekonom från Handelshögskolan I Göteborg. Han började sin karriär inom marketing research och grundlade då sitt stora intresse och engagemang inom konsument- och kundinsikter. Mats är en ledande internationell auktoritet inom arketyper som grund för varumärkesstrategi. Mats arbete med varumärken fokuserar på hur man öppnar upp och släpper loss varumärkets potential genom att skapa en tydlig personlighet med stark emotionell laddning.

Han har mångårig erfarenhet som föreläsare och utbildare inom varumärkesfrågor, både i Sverige och utomlands. Mats är en oerhört kunnig talare, använder ofta roliga anekdoter i sina föreläsningar och är en god estradör. Han har publicerat två böcker om arketyper och varumärken, som heter Archetypes & Brands och EcoBranding.

Mats Persson

Underhållande föreläsare

Underhållande utbildare

Företagsledare som föreläser

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2