Hem > Personligheter > Mats Persson

Mats Persson

Mångårig erfarenhet som föreläsare och utbildare inom varumärkesfrågor

Mats Persson är grundare och VD för The Core Company. Han grundade Core efter 10 år i olika internationella marknadsföringspositioner inom SCA, den senaste som vice president marketing development.

Mats har en MBA från San Jose University i Kalifornien och är civilekonom från Handelshögskolan I Göteborg. Han började sin karriär inom marketing research och grundlade då sitt stora intresse och engagemang inom konsument- och kundinsikter. Mats är en ledande internationell auktoritet inom arketyper som grund för varumärkesstrategi. Mats arbete med varumärken fokuserar på hur man öppnar upp och släpper loss varumärkets potential genom att skapa en tydlig personlighet med stark emotionell laddning.

Han har mångårig erfarenhet som föreläsare och utbildare inom varumärkesfrågor, både i Sverige och utomlands. Mats är en oerhört kunnig talare, använder ofta roliga anekdoter i sina föreläsningar och är en god estradör. Han har publicerat två böcker om arketyper och varumärken, som heter Archetypes & Brands och EcoBranding.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta