Sara Jonasson Ginters

Sara Jonasson Ginters

Innovativ, lönsam och jämlik

Tillsammans uppnår vi verklig förändring som leder till smartare organisationer och högre lönsamhet.

Sara Jonasson Ginters är IT-chefen som efter en lång internationell karriär sadlade om för att inspirera företag till att bli mer jämställda och inkluderande. Hon föreläser om hur verksamheter kan tänka om för att öka förändringstakten mot mer inkluderande arbetsplatser med fokus på innovation som drivkraft. En föreläsning med Sara ger er tankeväckande kunskap för att antingen starta, fortsätta eller till och med omvärdera ert arbete för mer inkluderande organisationer.

En röd tråd genom hennes karriär har varit ett stort engagemang i jämställdhet- och mångfaldsfrågor samt att utveckla inkluderande arbetsplatser. Trots att vinsterna med jämställda, mångfaldsrika och inkluderande organisationer är väl kända och bevisade i form av högre kundnöjdhet och medarbetarengagemang, mer innovativa tjänster och produkter och högre lönsamhet, så är förändringstakten inte vad den borde vara. Därför bestämde sig Sara efter nästan sjutton år på ett av världens största IT-bolag, att på heltid börja arbeta med att påverka verksamheter i riktning mot mer jämställdhet, mångfald och inkludering.

Tack vare Saras erfarenhet som chef i internationella organisationer kombinerat med hennes kunskap inom jämställdhets- och mångfaldsfrågor kan hon bidra med insikt och kompetens för att hjälpa sina kunder att vidareutveckla sina verksamheter. Hon utgår alltid ifrån kundens specifika situation eller behov och utifrån det skräddarsyr hon ett upplägg för att ge bästa möjliga lösning. Sara är en engagerad, lösningsfokuserad föreläsare som ger mycket inspiration och gärna arbetar interaktivt med sina deltagare/publik. Boka en föreläsning eller workshop med Sara på teman kring arbetsmiljö, jämställdhet, mångfald, inkludering och härskarteknik.

Sara föreläser även tillsammans med Charlotte Signahl. De har arbetat tillsammans med kommuner, myndigheter och privata verksamheter med att ge metoder och verktyg till att skapa mer inkluderande organisationer.

Pressbilder

Sara Jonasson Ginters

Sara Jonasson Ginters

Utbildare

Värderingar

Mångfald

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2