Hem > Personligheter > Johan Ronnestam

Johan Ronnestam

Trender och kommunikation - Guru inom modern reklam

Johan Ronnestam är grundare till en av Europas mest framgångsrika digitala reklambyråer och är i dag en av landets mest anlitade föreläsare inom modern kommunikation och sociala medier.

Johan Ronnestam, en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare. Kreatör, entreprenör och livskonstnär.

Johan Ronnestams föreläsningar inspirerar och ger energi. Med en spännande bakgrund som landslagsåkare i snowboard, multiäventyrare, serieentreprenör och kreatör med hela världen som arbetsfält bjuder Johan på erfarenhet, kunskap, inspiration som förmedlar energi och wowkänsla. Johan som är en self made man med erfarenheter från stora äventyr och stora varumärken tar dig med på en lekfull och spännande resa som inte lämnar dig oberörd.

Johan föreläser om framtidens affärs och kommunikationslandskap, trender, kreativitet, försäljning och marknadsföring, entreprenörskap och motivation och inspiration.

Vare sig det gäller företagande, varumärken eller livet i stort handlar allt om att förstå vem man är, vart man är på väg, vilka mål man behöver sätta upp för att röra sig i rätt riktning och hur man får sin omvärld att följa med. Myten om talang är grovt överskattade - det handlar om att tro på sig själv och träna träna träna. "När du dör är det bara dina passioner som räknas, vad du gjorde av dem och hur du levde och älskade till max," menar Johan gäller både människor och företag.

Med mer än 18 års erfarenhet av global kommunikation och affärsutveckling betraktas Johan som en av Sveriges ledande auktoriteter på området kreativt och konceptuellt tänkande kring morgondagens kommunikation. Utöver styrelseuppdrag vid Stockholms Universitet har Johan arbetat globalt med kunder som adidas International, Nike Europe, BMW Motorrad, Omega International, SWATCH, IKEA, H&M, Volvo Ocean Race, Procter & Gamble, Absolut Vodka, Suunto, Nokia samt en mängd av Sveriges starkaste varumärken. Johans är idag en av sveriges mest anlitade föreläsare inom modern kommunikation och sociala media. Johan själv är också en aktiv entreprenör med 5 företag bakom sig och skriver en av Sveriges mest belönade bloggar inom kreativitet och framtidens kommunikation.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta