Jens Hector

Jens Hector

Nå dina mål - motivation för ledare , säljare och servicegivare

En energigivande föreläsning om hur man påverkar och påverkas av andra, ändrar gamla invanda beteendemönstren samt når framgång genom att kunna motivera sig själv och andra.

Jens Hector (f.d. Brodin) har en unik förmåga att på ett enkelt och begriplig sätt förklara och beskriva hur man kan leda sig själva och andra mot de resultat man vill uppnå. Han gör det med väldigt stor utstrålning, närvaro och energi som går rakt in i lyssnarna. Det är hans blandning mellan lättsamhet, allvar, beteendevetenskap, sunt förnuft och igenkännande exempel som berör åhörarna på djupet.

Jens ger säljare, ledare och servicegivare de rätta verktygen för att hitta, förstå och utveckla sin egen motivation, något som är en förutsättning för att kunna leda och motivera andra. För nå framgång behöver man även bemästra och förstå hur man påverkar och påverkas av andra, både individer och grupper. Därför en central punkt i Jens föreläsningar hur man gör för att överbrygga svårigheten med att påverka de gamla invanda beteendemönstren. Gemensamma teman på Jens föreläsningar är personlig utveckling, försäljning, ledarskap, affärsmannaskap och grupputveckling.

Jens är ekonom har arbetat med försäljning samt i ledande befattningar. Han har 12 års erfarenhet som konsult, processledare och föreläsare, både från flera ledande företag i svenskt näringsliv, och småföretag. Jens är framför allt inriktad på försäljning, presentationsteknik, förhandling, kommunikation, ledarskap, grupputveckling och värdegrundsarbete. Han är certifierad användare av EQ-i och Öppna Fönster samt är certifierad handledare i SDI.

Pressbilder

Jens Hector

Jens Hector

Organisationsutvecklare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2