Hem > Personligheter > Nour El-Refai

Nour El-Refai

Mångsidig komiker, föreläsare och programledare

Nour El-Refai har på kort tid blivit känd som humorist och hon har medverkat i flera radio och TV-program. Hon har medverkat i en rad humorprogram och filmer.

Nour El Refai har hörts i populära Morgonpasset i P3, jobbat som programledare, föredragshållare, manusförfattare, sommarpratat i P1 samt gjort stor succé på teater-scenen. 2014 fick Nour det ärofyllda uppdraget att tillsammans med Anders Jansson leda Sveriges största nöjes- och musikproduktion Melodifestivalen.

I TV har vi kunnat se Nour i Babel, Cirkus Möller, i Morgonsoffan och som gästreporter i Nyhetsmorgon i TV4. Hon har varit programledare för UR:s serie Hemlös och 2014 sågs hon i tv-serien Söder om Folkungagatan på Kanal 5 tillsammans med Björn Gustafsson med flera. Som skådespelerska har Nour engagerats för roller i filmsuccéer som Beck och Wallander och hon är likaså en omtyckt profil i barnprogramsvärlden. Nour har bland annat medverkat i farsen Zpanska Flugan på Nöjesteatern i Malmö och hon fick mycket fin kritik för sin rolltolkning av Mozart i Örebro Länsteaters hyllande uppsättning Amadeus.

Nour finns för bokning som konferencier till företagsevenemang. Hon personifierar en mångbottnad komik i kombination med en sällsynt timing och skärpa.

NY FÖRELÄSNING: Världen enligt mig
I ett samtal om makt och humor möter du Nour och hennes tankar kring vad som är modigt och inte, varför det finns "komiker" och "kvinnliga komiker" samt hur man överlever i en mansdominerad bransch som tjej, dessutom som ung och med utländsk bakgrund.

NOUR & STAND UP
Nour fick sitt stora genombrott på stand up-scenen på RAW Comedy Club. Hon gör stand up på sitt eget vis och blandar och ger sin syn på verkligheten och aktuella ämnen, allt med utgångspunkt ur sin egen person, bakgrund och uppväxt. På ett kreativt och målmedvetet sätt lotsar hon svensk humor in i framtiden.

Hon har turnerat med RAW, medverkat vid Lunds Humorfestival och tillsammans med Cecilia Forss och Riksteatern turnerat med egen humorshow Almost Like Boys.

"En smart komiker med en ljuvlig begåvning att uppröra." - Christer Björkman, Melodifestivalgeneral

"Hon har en tajming och scennärvaro som få. Nour El-Refai är, enligt mig, en av Sveriges allra bästa komiker och kommer garanterat att sälja ut konserthus i framtiden."- recensent på Arbetarbladet i Gävle

"Hon är tillsammans med Magnus Betnér en av få komiker som vågar vara råa och mena allvar med sin humor." - Lars Böhlin, Folkbladet

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta