Susanne Najafi
Fotograf: Mikael Sjöberg

En avSveriges mäktigaste techinvesterare

Susanne Najafi

Grundare av BackingMinds

Susanne Najafi har startat sju bolag, omsatte över 100 miljoner som 31-åring och är utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare.

Med BackingMinds utmanar hon det traditionella riskkapitalet och bevisar att man kan generera avkastning och samtidigt driva förändring. Susanne har tagit emot utmärkelser som Årets Pionjär, Årets Ledare, Topp 40 under 40 och Sveriges främsta serieentreprenör.

Susanne är född i Rinkeby, en förort till Stockholm, och har rötter i Iran. Hon tävlade med sin pappa i allt under hela sin uppväxt, och trots storleksskillnaden gav han aldrig henne några fördelar men påminde henne: "Du vinner när du vinner. Det verkliga livet kommer aldrig att ge dig någon speciell behandling." Det förhållandet formade hennes personlighet och fick henne att studera på Handelshögskolan i Stockholm. Under studietiden startade hon ett dotterbolag för Oriflame i Iran och fick en första smak för entreprenörskap. Sedan reste hon världen runt och gjorde en marknadsföringskarriär på Procter & Gamble tills hon bröt nacken i en skidolycka, ett avgörande ögonblick i hennes liv. Hon bestämde sig för att förverkliga sin dröm och bli entreprenör

Med siktet högt hade hon ett mål att nå en omsättning på 100 miljoner kronor före 30 års ålder, en dröm som gick i uppfyllelse vid 31 års ålder med hennes företag Eleven, en av Nordens största skönhetsbutiker online. Susanne har alltid haft en passion för att driva förändring och har även grundat RefugeeAir och #Letthemfly ett initiativ för säkra vägar för flyktingar.

Boka Susanne Najafi på teman kring entreprenörskap, investeringar, e-handel, startup, tech och framtid!

Pressbilder

Susanne Najafi

Susanne Najafi

Serieentreprenör

Fotograf: Sara Mac Key

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2