Hem > Personligheter > Magnus Emmens Björkholm

Magnus Emmens Björkholm

Missionär i sunt förnuft och medmänskliga relationer

Magnus Emmens arbetar som coach i personlig utveckling och talar om hur man utvecklar motivation, visioner och drivkrafter hos människor.

Magnus Emmens kallar sig helst missionär i sunt förnuft och i mellanmänskliga relationer. Andra kallar honom coach eller utbildare. Han är fil. kand. i matematik, certifierad inom Förändringens Fyra Rum och är NLP practioner. Han har arbetat i olika chefsroller inom Ericssonkoncernen, och under mer än två decennier som coach i personlig utveckling. Magnus Emmens är dessutom elitidrottsman och tränare i beachvolleyboll. Hans föreläsningar handlar om det coachande ledarskapet, hur man utvecklar motivation, vision och drivkraft hos människor. Magnus talar om personlig utveckling, mental träning och om hur grupper samarbetar och hur organisationer kan utvecklas, liksom om hur man leder förändringsarbete.

När Magnus första gången berättade att han skulle vilja spela OS i beachvolleyboll, så grät hans fru, hans mamma sade att det aldrig skulle gå och hans far trodde att han hade en 30-års kris. Men allt handlar om att frigöra sin egen energi, och det är också detta som det coachande ledarskapet handlar om. Att ge människor kraft att fullfölja sina tankar, funderingar och drömmar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta