Hem > Personligheter > Parisa Zarnegar

Parisa Zarnegar

Hjärnan, ledarskap och förändring

Parisa Zarnegar har en PhD i neurovetenskap från Karolinska Institutet. Hon är också diplomerad professionell Coach med mer än 2000 timmars coacherfarenhet. Hon har också utbildad inom organisation och ledarskap bland annat vid Harvard.

Leder du hjärnan eller leder hjärnan dig? 
Nya banbrytande forskningsframsteg har gjorts inom studier av hjärnan. Det senaste inom ledarutveckling är begrepp som "neuroleadership". Det handlar om hur man i förändringsarbete kan komma förbi rädslan för förändring, som ofta är vår hjärnas första reaktion, och i stället gå från problem till möjlighet. Parisa Zarnegar berättar om vilka faktorer man ska ta hänsyn till när man vill skapa engagemang hos medarbetare och en bättre arbetsmiljö under förändringens vindar.

Parisa Zarnegar är både hjärnforskare och en mycket erfaren coach. Det är en sällsynt, närmast unik kombination. Parisa är en mycket uppskattad talare och föreläser såväl nationellt som internationellt. Hennes föreläsningar väcker aha-upplevelser, ger kunskaper och inspirerar till reflektion och eftertanke.

Parisa Zarnegar lämnar inte någon oberörd när hon talar om ämnen som: "Hjärnan och ledarskap", "Hjärnan och organisationen", "Hjärnan och förändring", Hjärnan och engagemang" och "Hjärnan och personlig utveckling".

Hon har bland annat föreläst för organisationer som AbbVie, Atlas Copco, Dagens Medicin Konferens, Ernst & Young, Försvarshögskolan, Försäkringskassan, Karolinska Universitetssjukhuset, KPMG, Nordea, Stockholms Universitet, SR, SVT, Sweco, Swedbank och Volvo.

Spektakulära framsteg har gjorts i studier av hjärnan under de senaste 20 åren. En spännande och lovande möjlighet vi har idag är att vi kan applicera de senaste neurovetenskapliga upptäckterna på de personliga och professionella utvecklingar och förändringsprocesser som sker, både i samhället och på arbetsplatsen.

Har du någonsin undrat varför så många människor motsätter sig förändring, oavsett om det är en egen beteendeförändring eller förändring på arbetsplatsen? Eller känner du igen dig själv?

Parisa Zarnegar vill få individen att upptäcka sina egna resurser på bästa sätt och att lära sig att öka hjärnans förmåga att tänka rätt under olika omständigheter. Hon ger insikter om vilka faktorer man ska ta hänsyn till för att kunna leda sig själv och andra och skapa en bättre och harmonisk arbetsmiljö.

Ju mer vi lär känna vår hjärna, desto mer inser vi våra möjligheter att inspirera till optimala beteenden hos oss själva och andra, att styra förändringar och att begränsa motstånden.

Hennes föreläsningar kopplar samman den senaste forskningen om hjärnan med vanligt förekommande situationer i arbetslivet. Parisa Zarnegars vision är att på ett underhållande och informativt sätt underlätta för ledare, chefer och medarbetare att driva sina verksamheter framåt och främja hälsa, trivsel och utveckling.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta