Hem > Personligheter > Leena Holm Bodelsson

Leena Holm Bodelsson

Expert på inredning som ger tips inför köp och försäljning

Leena Holm Bodelsson har jobbat med inredning i alla dess former i över två decennier och hennes föreläsningar är fyllda av inspiration, idéer och tips på vad man måste tänka på när man köper eller säljer sin lägenhet.

Leena är i grunden journalist och har bland annat jobbat som producent åt SVT. I mer än 20 år har även Leena renoverat och inrett – planerat, rivit, byggt upp, byggt om och ändrat och ändrat. För att sen ändra lite till. Hon attraheras av enkla, vackra men framför allt praktiska och funktionella lösningar i boendet och är av den bestämda åsikten att en vacker miljö aldrig kan förlåta en opraktisk, bara släta över. När Leena jobbar med inredning försöker hon ständigt hitta nya, bättre lösningar, både vad gäller möblering och förvaring. Det vill säga, när hon inte flyttstajlar, plåtar bostäder för webben, föreläser om stajlning eller gör annat som har med färg, form och inredning att göra.

Under sitt föredrag reder Leena bland annat ut begreppsförvirringen mellan home styling, house staging, flyttstajlning och inredning. Hon tipsar om vad man bör tänka på innan huset eller lägenheten ska säljas och förklarar hur stajlister arbetar. Dessutom visar hon flera före- och efterbilder.

Leena föreläser på ett oerhört glatt, intressant och inspirerande sätt, med flera egna anekdoter.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta