Hem > Personligheter > Göran Adlén

Göran Adlén

Trendspanare, inspiratör och moderator

Göran Adlén har sin bakgrund inom reklambranschen där han är känd för sina årliga trendrapporter. Han har blivit nominerad till Årets talare flera gånger och är sedan många år en av Sveriges mest bokade både som föreläsare och moderator.

FÖRELÄSARE Görans styrka som föreläsare är att han hela tiden förändrar sig utifrån vad som händer i omvärlden och han har en unik förmåga att kunna anpassa sina budskap efter målgruppen och syftet med dagen. Ämnena varierar från hur den digitala revolutionen förändrar spelplanen för alla företag och organisationer, till hur du skapar ett hållbart samhälle, möter framtidens kunder och varför alla medarbetare ska bli personliga varumärken. Det handlar också ofta om inspiration och motivation på en kickoff eller kundevent.

Han får alltid väldigt höga utvärderingar och är en stark scenpersonlighet som förmedlar mycket kunskap, klokskaper, värme och humor. Det är energirika och häftiga föreläsningar med många aha-inslag.

Göran är också författare till flera böcker, bland annat årets ledarskapsbok 2005, "Framtiden är inte vad den brukade vara" och han ger sedan 2002 ut en årlig trendrapport. En entreprenör och kreatör som älskar framtiden, häftiga kreativa idéer och allt nytt som händer! Säger att det bara finns tre ord om man ska lyckas: Våga älska spring!

MODERATOR Göran Adlén är reklammakare och creative director som arbetat med många internationellt kända varumärken. Idag föreläsare, utbildare, moderator, rådgivare och han har flera gånger nominerats till årets talare och fått en rad utmärkelser som föreläsare. I tio år har Göran tillhört kategorin mest eftertraktade föreläsare i landet. Denna erfarenhet har gjort Göran till en annorlunda och uppskattad moderator. Han har lett flera stora event och kongresser.

Med tanke på Görans breda erfarenhet från sina trendspaningar har han en bred kunskap inom många områden. Detta är en styrka i moderatorskapet, där Göran många gånger föreläser mellan de andra passen, som inledning på dagen eller som avslutning. Eller båda delarna. Här finns obegränsade möjligheter att hitta nya och flexibla lösningar.

Göran egna ord om hur en bra moderator ska vara: "En bra moderator ska synas. Men inte synas för mycket. En bra moderator ska få de medverkande att bli ännu bättre. En bra moderator ska få hela eventet att växa. En bra moderator ska kunna ge en extra dimension på eventet. En bra moderator ska vara påläst. En bra moderator ska kunna göra det oväntade. En bra moderator ska se till alla trivs och mår bra. Jag eftersträvar alltid efter att vara en bra moderator".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta