Hem > Personligheter > Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge

Lyckas i kommunikation - Vinnaren förlorar

Lars-Johan Åges senaste forskning har redan anammats av den internationella forskarvärlden, svenska polisen och amerikanska FBI.

Oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama, så är hemligheten för att få till en lyckad lösning densamma. På ett lättmottagligt sätt och med en enkel, tydlig och användbar modell presenterar Lars-Johan det komplexa i en förhandlingssituation. I föreläsningen "Vinnaren förlorar" ger han dig nycklar för framgångsrik kommunikation och förhandling - för att nå dina mål och bästa möjliga resultat. Med Lars-Johans hjälp blir du en bättre kommunikatör, förhandlare, ledare och medarbetare. Det handlar om att nå fram till andra människor och förändra beteenden och viktigast av allt se till att alla känner sig nöjda efteråt. Med Lars-Johans hjälp blir win-win happy-happy!

Lars-Johan Åge är ekonomie doktor på Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Han har arbetat med FBIs gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har också analyserat mönster hos världens bästa förhandlare inom gisslansituationer, affärer och diplomati. Lars-Johan är författare till boken "Konsten att göra affärer" och listad i Dagens Industri som en av Sveriges populäraste föreläsare. Dessutom är han nominerad till "Årets talare 2016". Hans vetenskapliga modell är accepterad och publicerad i den internationella tidskriften Journal of Business and Industrial Marketing.

Sagt om Lars-Johan:
"En perfekt kombination av inspiration, underhållning och affärsnytta!" - Karle Ekenger, Senior Advisor, Nordea

"Vi har anordnat Effect-dagarna i sju år och Lars-Johan Åge är den bästa föreläsare vi anlitat. Faktum är att vi anlitade honom två år i rad ... på medlemmarnas begäran. Det har aldrig hänt förut!" - Nalle Rydstrand, Arrangör av Effect

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta