Hem > Personligheter > Johan Staël von Holstein

Johan Staël von Holstein

Det går, du kan, du skall – Du Måste

Johan Staël von Holstein föreläser med om vad som krävs för att lyckas som entreprenör och vilka affärstrender som kommer påverka oss mest under de närmsta åren.

Johan Staël von Holstein föreläser passionerat om entreprenörskap och omvärldsbevakning. Hans bygger sina föreläsningar på sina erfarenheter som en av Sveriges främsta entreprenörer inom IT. Han bjuder med åhörarna på en fantastisk resa från hur han redan från ungdomsåren har kämpat med sin dyslexi till hans examen från handelshögskolan, marknadschef på Z-TV, grundare av Icon Medialab och sitt senaste projekt som utmanar både Google och Facebook.

Johan Staël von Holstein har länge setts som en av Sveriges mest inflytelserika beslutsfattare och har alltid varit generös med att dela med sig av sina erfarenheter. Han idealiserar inte, trots att han menar att entreprenörskapet är det bästa man kan ge sig i kast med, både som individ och som samhällsmedborgare. Det handlar om att våga och att vara beredd att jobba hårt.

Johans rika erfarenhet från att ha grundat flera IT-företag gör honom till en kunnig och spännande trendspanare. Han kan som få andra sätta se affärsnyttan i olika trender och med får med sitt stora nätverk tillgång till information om nyheter inom IT och affärsvärlden lång innan de kommer till allmän kännedom.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta