Hem > Personligheter > Eva Rusz

Eva Rusz

Expert på kognitiv terapi - Hur man når sin fulla potential

Eva Rusz är en av landets främsta kognitiva terapeuter, förutom att hon är författare och talare. Hon har en bred yrkesverksamhet bakom sig och förekommer ofta i radio och TV.

Eva Rusz är en av Sveriges främsta kognitiva terapeuter, tillika relationscoach, talare och författare. Hon är expert på att hjälpa människor att nå sina mål och utnyttja sin fulla potential.

Eva har genom åren utbildat och coachat sjutton svenska landslag i mental träning, allt från skytte till karate. Eva Rusz har dessutom varit förbundspsykolog för SVEMO, Svenska Motorcykel Förbundet. Hon har också arbetat som organisationskonsult och varit chef inom barnpsykiatrin samt utvecklat stresshanteringsprogram för militärer och poliser.

Dessutom har Eva arbetat som skolpsykolog, varit chef för avdelningen rörlighet och utveckling hos Postgirot Bank, samt personal- och utvecklingschef K-Konsult och avdelningsdirektör vid Försvarets Rationaliseringsinstitut. Eva Rusz medverkar regelbundet i TV, radio och tidningar. I SVT:s programserie Toppform och TV4:s Förkväll deltog hon som terapeut och coach.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta