Eva Rusz

Expert på kognitiv terapi - Hur man når sin fulla potential

Eva Rusz är en av landets främsta kognitiva terapeuter, förutom att hon är författare och talare. Hon har en bred yrkesverksamhet bakom sig och förekommer ofta i radio och TV.

Eva Rusz är en av Sveriges främsta kognitiva terapeuter, tillika relationscoach, talare och författare. Hon är expert på att hjälpa människor att nå sina mål och utnyttja sin fulla potential.

Eva har genom åren utbildat och coachat sjutton svenska landslag i mental träning, allt från skytte till karate. Eva Rusz har dessutom varit förbundspsykolog för SVEMO, Svenska Motorcykel Förbundet. Hon har också arbetat som organisationskonsult och varit chef inom barnpsykiatrin samt utvecklat stresshanteringsprogram för militärer och poliser.

Dessutom har Eva arbetat som skolpsykolog, varit chef för avdelningen rörlighet och utveckling hos Postgirot Bank, samt personal- och utvecklingschef K-Konsult och avdelningsdirektör vid Försvarets Rationaliseringsinstitut. Eva Rusz medverkar regelbundet i TV, radio och tidningar. I SVT:s programserie Toppform och TV4:s Förkväll deltog hon som terapeut och coach.

Eva Rusz

Psykologi

Sex & Relationer

Psykologi

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2