Chris Sundqvist

Chris Sundqvist

Hur kommunicerar du egentligen? Vilka drivkrafter har du?

Chris Sundqvist har en styrka att på ett humoristiskt och lättsamt sätt förmedla insikter och tankenötter om hur du själv kommunicerar, och hur detta påverkar andra.

Tänker inte alla som du? Så bra! Chris Sundqvist, mångårig föreläsare inom området proaktivt ledarskap och försäljning, vill få dig att inse din och din omgivnings förmågor och kvalitéer som kommunikatörer. Är du en röd, grön, blå eller gul person? Det spelar ingen roll, alla behövs vi för att nå det optimala resultatet. Chris lär oss hur vi enklast tar reda på vilken personlighetsgrund vi själva står på, hur vi bäst matchar med andra och hur vi blir bättre kommunikatörer.

Chris Sundqvist har en bakgrund som ekonom och storkundsäljare på bl.a. IBM och WM-data. Hon har också arbetat med rekrytering, utveckling av ledare samt lednings- arbets- och säljgrupper. Hennes ämnen är: Tänker inte alla som jag - för dig som samarbetar med eller leder någon som är olik dig själv; Lönsamt ledarskap - för ledare som vill ha medarbetare som till fullo nyttjar sin potential; Är arbetsglädje lönsamt? Och Säljinstinkt - matcha din kund - för dig som har en säljande roll.

Chris Sundqvist har en styrka att på ett humoristiskt och lättsamt sätt förmedla insikter och tankenötter om hur du själv kommunicerar, och hur detta påverkar andra. Den fulla potentialen nås dock först när du även kan acceptera och matcha en annan person som är olik dig. Både som ledare och underställd får du även här insikt om människors olika drivkrafter och den potential som frigörs när vi blir matchade på rätt sätt - motivation, engagemang, lust, handlingskraft är bara några av de positiva resultaten.

Pressbilder

Chris Sundqvist

Chris Sundqvist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2