Hem > Personligheter > Jan Bylund

Jan Bylund

Alltid med humor!

Jan Bylund är komiker, konferencier, toastmaster och programledare samt föreläsare. Alltid med humor och genom att synliggöra vardagens små absurditeter.
I år är han nominerad i kategorin Årets talare - Moderator!

Jan är en varm människa med förmåga att synliggöra vardagens små absurditeter. Med självdistans iakttar han vår omvärld. Hans humor, funderingar och träffsäkerhet lyckas gång på gång locka oss till skratt och dessutom få oss att tänka efter lite extra.

Jan Bylund har hunnit med en del, bl.a. har han varit programledare för Bingolotto. Han har arbetat som producent på lokalradio, varit chefredaktör på Norrlandsmagazinet, hunnit utbilda sig till mediakonsult vid Kalmar högskola och till copywriter på RMI-Berghs i Stockholm. Håller även kurser i talteknik.

"Ha kul på jobbet" är en föreläsning där Jan Bylund tar upp självförtroende, lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva "innan teambuildingen". Jans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla Jans framträdanden är mycket roliga, men med en seriös botten med material hämtat från vardagen.

Jan Bylund har bland annat utsetts till Sveriges roligaste person av Expressens läsare.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta