Jan Bylund

Jan Bylund

Alltid med humor!

Jan Bylund är komiker, konferencier, toastmaster och programledare samt föreläsare. Alltid med humor och genom att synliggöra vardagens små absurditeter.
Han var nominerad till Årets talare - Moderator 2017.

Jan är en varm människa med förmåga att synliggöra vardagens små absurditeter. Med självdistans iakttar han vår omvärld. Hans humor, funderingar och träffsäkerhet lyckas gång på gång locka oss till skratt och dessutom få oss att tänka efter lite extra.

Jan Bylund har hunnit med en del, bl.a. har han varit programledare för Bingolotto. Han har arbetat som producent på lokalradio, varit chefredaktör på Norrlandsmagazinet, hunnit utbilda sig till mediakonsult vid Kalmar högskola och till copywriter på RMI-Berghs i Stockholm. Håller även kurser i talteknik.

"Ha kul på jobbet" är en föreläsning där Jan Bylund tar upp självförtroende, lära känna sig själv i andras ögon och få bekräftelse. Han säger själv att det är något som man kan behöva "innan teambuildingen". Jans styrka är att kunna leverera längs hela skalan, från hysteriskt roliga shower till genomtänkta föreläsningar och personliga samtal om ledarskap, relationer och kommunikation. Alla Jans framträdanden är mycket roliga, men med en seriös botten med material hämtat från vardagen.

Jan Bylund har bland annat utsetts till Sveriges roligaste person av Expressens läsare.

Pressbilder

Jan Bylund

Jan Bylund

Komiker

Fotograf: Åsa Siller

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2