Hem > Personligheter > Bea Szenfeld

Bea Szenfeld

Ledande ung modeskapare

Bea Szenfeld är en av landets främsta modeskapare och trendsettare. Hon har även prövats på den europeiska scenen då hon i tävling med designers från hela Europa vann denna och fick en praktikplats hos Stella McCartney i London.

Bea Szenfeld föddes i Polen 1972 och flyttade till Sverige 1983 tillsammans med sin mamma. Idag är hon en av våra främsta unga modeskapare och trendsättare. Bea Szenfeld blev känd genom TV-programmet Fashion House, där hon var en av fem svenskar som under två månader i Rom tävlade mot andra unga europeiska designers om praktik hos modeskaparen Stella McCartney i London. Bea Szenfeld vann tävlingen och driver sedan 2002 sitt eget modehus med kollektioner för både män och kvinnor under klädmärket "Bea Szenfeld".

Bea Szenfeld vann priset "Årets blickfång" på Elle-galan 2014 för sina papperskreationer som nu syns i Lady Gagas video.

Bea Szenfelds kollektioner - som karaktäriseras av lekfullhet, detaljrikedom och spännande vintagematerial - finns idag att köpa i Europa och i andra delar av världen. Hör Bea Szenfeld berätta sin historia om entreprenörskap, modeskapande och trender.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta