Hem > Personligheter > Bo Dahlbom

Bo Dahlbom

Professor i informatik och efterfrågad föreläsare

Bo Dahlbom föreläser om framtidens energilösningar, om samhällstrender och om framtidens näringsliv. Han beskriver vad som komma skall med breda penseldrag och inkluderar även skola, sjukvård och entreprenörskap i sina föreläsningar.

Bo Dahlbom är docenten i teoretisk filosofi som blev professor i informatik i Göteborg och byggde upp IT-forskningsinstitutet Viktoria i nära samarbete med landets största kunskapsföretag. Han blev chef för det nationella IT-forskningsinstitutet SITI och tog initiativ till det nationella centret för energieffektivisering, Sustainable Innovation, där han nu är forskningschef. Författare och talare som föreläser bl.a. om samhällstrender, om framtidens näringsliv, arbetsliv, offentlig sektor, skola och sjukvård, om entreprenörskap och om 2000-talets marknadssamhälle och dess utmaningar, om globalisering, klimathot och nya energilösningar.

Bo Dahlbom är en mycket anlitad föreläsare som med sin breda bakgrund och erfarenhet är en mästare på att beskriva samhällsutvecklingen med särskilt fokus på framtiden. Han föreläser lika gärna på engelska som på svenska. Han har förmågan att måla med bred pensel så att pågående samhällsförändringar kan sättas in i sitt sammanhang och bli begripliga. Men han kan också gå ner i detaljer och diskutera aktuella politiska frågor, förändringar i vardagslivet och de senaste tekniska nyheterna.

Inom såväl näringsliv som offentlig förvaltning utmanar Bo Dahlbom makthavare att ta makten över framtiden genom att skaffa sig bättre insikter i samhällets förändring och i hur tekniken driver denna förändring.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta