Hem > Personligheter > Inger Hansson

Inger Hansson

Coach för personlig utveckling - Våga mer än du törs

Inger Hansson talar om självkänsla och kommunikation och om att hitta balansen mellan arbete och fritid. Hon tala även om presentationsteknik - om orden och kroppens språk.

Inger Hansson är fil. kand. och diplomerad coach med inriktning på yrkes- och personlig utveckling. Hon har i snart tjugo år – och en kvarts miljon åhörare –, arbetat som föreläsare, författare, skribent och projektledare med specialisering på kommunikationsutbildningar och personlighetsutvecklande kurser.

Inger Hanssons ämnen är Våga mer än Du törs! som handlar om självkänsla, kommunikation och om att finna balansen mellan arbete och fritid. Professionell kommunikation, en utbildning som både tar upp den icke verbala kommunikations betydelse, kroppsspråket och den verbala kommunikationen, orden, samt även presentationsteknik, hur du talar inför grupp för att nå fram. Ytterligare ett ämnesområde är kundrelationer, som behandlar kommunikations- och frågeteknik. Skillnaden på kommunikation i mötet mellan två människor och vad som är viktigt att tänka på när kommunikation sker via telefon.

Genom sina föreläsningar vill Inger förmedla hur vi själva kan påverka mötet med andra människor genom vår kommunikation, och hur vi kan finna en balans i livet och undanröja missförstånd, missnöje och oro som tar vår energi.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta