Hem > Personligheter > Inger Hansson

Inger Hansson

Inspiratör och coach för personlig utveckling - Våga mer än du törs

Inger Hansson talar om självkänsla och kommunikation och om att hitta balansen mellan arbete och fritid. Hon talar även om presentationsteknik - om orden och kroppens språk.

Inger Hansson är fil. kand. och diplomerad coach med inriktning på yrkes- och personlig utveckling. Under sina över tjugo år i branschen har hon föreläst för en kvarts miljon nöjda åhörare både i Sverige och internationellt. Inger inspirerar oss som lyssnar att verkligen ta vara på livet så länge det varar och hon uppmanar oss att hitta en balans mellan arbete och fritid, aktivitet och vila. När du har uppnått denna balans kan du att känna större glädje och skratta mer – såväl hemma som på jobbet. När vi skrattar tillsammans är vi också mer benägna att ta till oss budskap, även tuffa sådana, och satsa fullt ut.

Inger belyser detta med sitt andra huvudämne som är "Våga mer än Du törs!". Inger visar på att vi har både modet och kraften att påverka saker som verkar vara bortom vår kontroll. Det gäller bara att inse det. Genom sina föreläsningar vill Inger förmedla hur vi själva kan påverka mötet med andra människor. Inger tar även upp ämnen som stolthet och självkänsla, och om hur vi kan undvika energitjuvar som oro, missnöje och missförstånd.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta