Fotograf: Lena Evertsson

Tomas Lydahl

Säger era kunder tack eller wow?

Tomas Lydahl, en inspiratör som ger energi, skratt och värdefulla insikter.

Är era ledare alltid den bästa versionen av sig själva, i alla lägen?
Älskar era medarbetare sina jobb?
Vill ni eliminera stress på jobbet?
Vill ni få fler stjärnsäljare?

Tomas Lydahl, författare till succéböckerna, "WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!" samt "Tänk om du stressar i onödan", inspirerar människor världen över.

Tomas bakgrund är bl.a. 18 år i USA inom försäljning och hotellbranschen. Han har jobbat som VD för Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje. Han har också jobbat som konsult och coach åt företag där fokus var att minimera stress, press och oro. Hans breda kompetens och energi gör honom till, en alltid, väldigt uppskattad föreläsare.

WOW! Så får ni era kunder att skryta om er.

Alla kunder älskar att skryta om er, om ni bara ger dem en anledning. Befintliga kunder som inte berättar om er till sina vänner och kontakter, där har ni inte gett dem en anledning att göra det. Så enkelt är det! Missnöjda kunder skapar dåligt rykte omgående och i de flesta fall går de till en konkurrent, utan att ni får möjligheten att hjälpa dem.

Ledarskap i flow
Väldigt sällan flyter allt på utan några problem, det är under de svåra och utmanande situationerna som ledarskapet måste vara på topp. Denna föreläsning visar hur era ledare alltid kan agera utifrån den bästa versionen av sig själva, oavsett vilket problem de står inför.

Skitkul på jobbet
Det är ingen nyhet att medarbetare som trivs är mer produktiva, effektiva och lojala. Det lyckades Tomas otroligt bra med då han som extern VD lyckades ta hem priserna, Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats, i "Great Place To Work" s rankning.

Så blir du av med all stress
Stressade medarbetare ökar markant i Sverige, men anledningen finns inte där man tror. Forskningen kring stress har kommit längre än någonsin tidigare och metoderna kring stresshantering har ökat i takt med alla sjukskrivningar. Stress är en psykologisk upplevelse, vilket sker i våra sinnen. Det enda vi kan uppleva i våra sinnen är det vi tänker och inte omständigheterna runt omkring oss. Men andra ord, det är inte jobbet som stressar oss utan våra tankar kring jobbet som skapar alla upplevelser av stress.

Släpp bromsen och sälj!
Vad är det som skiljer en stjärnsäljare från en medioker säljare? Endast deras individuella begränsningar. Var sitter egentligen dessa "spärrar"? De finns mentalt i deras sinne, d.v.s. i deras tankar. Men när de inser vad tankar verkligen är, släpper de bromsen och säljer som aldrig förr.

Vill du ha glada, effektiva medarbetare, lyriska kunder, glada chefer och ökad försäljning är Tomas Lydahl rätt talare på ert event.

Pressbilder

Tomas Lydahl

Liknande profiler

Kundvård

Kommunikation & Bemötande

Utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });