Hem > Personligheter > Tomas Lydahl

Tomas Lydahl

WOW! - Så får du dina kunder att rekommendera dig!

Säger dina kunder "Tack" eller "WOW!"? Tomas Lydahl, författare till succéboken "WOW! Så får du dina kunder att rekommendera dig!" föreläser världen över om hur du kan anlita världens bästa säljare utan kostnad.

Tomas Lydahl bodde i Los Angeles i 18 år och jobbade bland annat som försäljningschef för Marriott Hotels. Livet och karriären i USA skapade nya perspektiv för Tomas. Han flyttade till USA som 23-åring och började jobba som servitör för Marriott Hotels i Palm Springs, utanför Los Angeles. 12 år senare hade han avancerat på karriärstegen och jobbade som försäljningschef.

Bemötande/kundvård

Kundbemötandet i USA är på en helt annan nivå än i Sverige, säger Tomas. Du måste ge kunder en anledning att välja just dig utöver dina produkter och tjänster, fortsätter han. Nöjda kunder har fått precis vad de förväntar sig, inte mer och inte mindre och de berättar inte om dig förrän någon frågar. Men levererar du istället utöver kundens förväntningar, då berättar de gärna om dig till alla de känner. Alltså förlorar du potentiell inkomst för varje kund som inte pratar om dig. Vill du dubbla din försäljning? Enkelt! Få bara varje kund att endast rekommendera en ny liknande kund så ökar du din försäljning med 100%! Vikten av att ta hand om kunder är kanske inte något nytt men Tomas berättar det på ett sådant sätt att det skapar "AHA" upplevelser som får människor att behandla kunder bättre än de tidigare gjort och det i sin tur ökar naturligtvis deras försäljning.

Mingel och affärsnätverkande

För er som vill bygga ett större nätverk och få fler affärer regelbundet. Vad krävs för att bli ett riktigt nätverksproffs? Deltagarna kommer att skapa en introduktion som får nya kontakter att bli nyfikna på dem. Ni kommer även att lära er hur ni förbereder er inför ett mingelevent och hur ni agerar mest effektivt. Uppföljning med nya kontakter efteråt och hur ni organiserar visitkort är också en del av innehållet. Ett manus att använda när ni bokar möte med nya kontakter efter mingeleventet är mycket uppskattat inslag.

Arbetsglädje

Det är ingen nyhet att medarbetare som trivs är mer produktiva, effektiva och lojala. Det lyckades Tomas otroligt bra med då han som extern VD lyckades ta hem priserna Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats. Ändå trivs väldigt få så bra som de skulle kunna på sina jobb för att arbetsmiljön inte är optimal. En arbetsmiljö fylld av kritik, problemfokus och stress skapar inte en atmosfär av glädje, inspiration och utveckling. Men en arbetsplats med inspirerande ledare som är fokuserade på medarbetarnas välmående, lösningar istället för problem och som lyfter sin personal vid varje möjligt tillfälle, får alltid bästa möjliga resultat.

Vill du ha glada effektiva medarbetare, lyriska kunder, glada chefer och ökad försäljning är Tomas Lydahl rätt talare på ert event.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta