Suad Ali

Jag kommer aldrig smälta in

Spara på ilskan, rikta den till handling och orka kämpa för att förändra världen. Vi måste springa mot strömmen.

Suad Ali blev av Veckans Affärer utsedd till en av Sveriges unga supertalanger 2016 och vinnare i kategorin "Årets Opinionsbildare". När chefsorganisationen Ledarna listade Framtidens Kvinnliga Ledare 2016 var hon den yngsta på listan. Suad är även ny krönikör för Nordens största ledarskapstidning, tidningen Chef. Med det sagt är det överflödigt att påpeka vilken aktuell och spännande profil Suad Ali är.

När hennes familj flydde från Somalia till Sverige var hon bara en bebis. Hon växte upp och började sin bana genom den ideella sektorn och har gedigen erfarenhet från myndighetsarbete. Genom sitt arbete på Migrationsverket har hon träffat världens alla ledare. Siktet är inställt på FN:s högkvarter.

Glädjande nog har hon nu också börjat föreläsa och visar sig vara en supertalang även inom detta, med många otroligt spännande perspektiv och ämnen att tala om. Som exempel har Suad en väldigt intressant föreläsning om hur en ny generation intar arbetsmarknaden i Sverige och om hur spelreglerna på denna marknad behöver skrivas om för att locka och hålla kvar unga talanger. Inte minst för att på ett bra sätt få in dem i ledarpositioner. Hur gör företag och arbetsgivare chefsrollen attraktiv för unga talanger? Hur leds Generation Y bäst?"

Pressbilder

Suad Ali

Liknande profiler

Värderingar

Mångfald

Omvärld