Hem > Personligheter > Johan Tell

Johan Tell

Miljö,klimat och global uppvärmning - Livsstil och individens ansvar

Johan Tell föreläser om hur vi måste ändra vår livsstil för att bidra till att rädda världen. Och detta utan att nödvändigtvis måste välja bort och försaka.

Skribent, föreläsare och fackboksförfattare med 23 böcker i bagaget. Johan var tidigare under 18 år redaktör, reporter och krönikör på Resemagasinet Vagabond. Han talar om miljö, klimatfrågor, global uppvärmning och om individens ansvar för en hållbar framtid. Vidare talar han om konsumtionsmönster, om livsstil kontra miljöpåverkan samt om konsten att uppgradera sitt liv medan man samtidigt blir mer miljömedveten.

Med utgångspunkt från sina böcker "100 sätt att rädda världen" och "Träd kan rädda världen" pratar han om vad svenskar har för livsstil, hur vi fått den och hur vi ska kunna ändra på den för att uppnå en mer hållbar utveckling. Att skifta till en naturligare livsstil behöver inte innebära att välja bort och försaka. Johan menar att det räcker ofta med att välja klokare. Genom dessa klokare val lämnar vi inte bara mindre ekologiska avtryck efter oss, vi slipper även en stor del av den vardagsångest miljöfrågor för med. Dessutom, som om det inte räckte med att bli godare människor, gör klokare miljöval oss såväl friskare som snyggare.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta