Hem > Personligheter > Paul Svensson

Paul Svensson

Stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget

Paul Svensson syns ofta i TV-rutan där han lockar med förförisk matlagning. Han föreläser om hållbar mat, gastronomi och om mat för alla sinnen.

Paul Svensson är en av Sveriges stjärnkockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Llock och F12. Han har även utmärkt sig med en femte plats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon, där de bästa kockarna träffas i tävlan för att utse de främsta matlagarna i världen. Paul har även figurerat som TV-kock för såväl finska som svensk TV. Paul Svensson arbetar även som professionell utbildare och föreläsare inom restaurangnäringen och för köksutvecklingen. Hans ämnen är mat, gastronomi, matfilosofi och trender, helhetsupplevelser, mat och service för alla sinnen, tävlingsmatlagning, att våga gå sin egen väg, dialogen mellan kund, leverantör och uppfödare/odlare, teambuilding, ledare eller chef, matvanor 2009 - var är vi på väg? "Matakuten" reflektioner gällande barnens skolmat och framtid.

Paul Svenssons styrka ligger i att han alltid stått kvar på golvet i alla olika verksamheter oavsett position eller uppdrag, vilket har gett honom en insikt i det värdefulla att bygga ett team som är mångfasetterat.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta