Hem > Personligheter > Morgan Alling

Morgan Alling

Konsten att hantera besvärliga människor

Visst kan man kombinera konflikthantering med insiktsfullhet och en stor portion humor. Det gör i alla fall Morgan Alling i sina föreläsningar, där han med utgångspunkt från egna erfarenheter ger åhörarna verktyg till att förändra sina liv.

Söker du en föreläsare som med humor och igenkänning kan ge inspiration och insikter om hur man förändrar sitt liv och samtidigt kan lära ut hur man hantera konflikter? I så fall är Morgan Alling föreläsaren för dig. Med sin livsresa som utgångspunkt ger Morgan åhörarna verktyg till att förändra sina liv, med många skratt på vägen.

Det var efter Morgans uppmärksammade och omtyckta sommarprogram 2009, där han bland annat berättade om sin trassliga barndom, som han fick förfrågan om att skriva en bok. Det resulterade i "Kriget är slut" som handlar om hur han hanterade barndomens svårigheter och hur det har format den han är idag. I sin föreläsning berättar han om hur han lyckades bryta det sociala mönstret och omsätta det skadliga till något positivt.

Morgan föreläser även om kommunikationsproblem. Under föreläsningen tar Morgan upp konflikter kopplade till ledarskap, men också konflikter som finns på det individuella och personliga planet. Dessutom lär han ut konkreta sätt att hantera konflikter på, både i jobbet och i hemmet.

Morgan Alling är skådespelare, regissör och manusförfattare. Han är känd och populär från Let’s Dance i TV4, sommarlovsprogrammet Tippen i SVT och storfilmer som Arn. Morgan har på senare år, parallellt med sin karriär inom teater, TV och film, arbetat som föreläsare med inriktning på konflikthantering och vända motgångar till framgångar.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta