Hem > Personligheter > Björn Söderberg

Björn Söderberg

Entreprenör utan gränser – Hållbart är lönsamt

Björn Söderberg är en av Sveriges mest spännande unga sociala entreprenörer. Han driver flera företag i Sverige och Nepal som kombinerar socialt ansvar med lönsamhet.

Björn Söderberg har byggt upp flera företag, i Sverige och i Nepal. De jobbar med Återvinning, Webbutveckling, Städning och Återuppbyggnad efter jordbävningen i Nepal.

Björn visar med sina företag att hållbarhet och socialt ansvar är lönsamt och hur framtidens företag måste agera. Björn Söderberg flyttade till Nepal när han var 19 för att "få perspektiv på livet". Föreläsningen tar oss med från styrelserummen i Sverige till fattiga byar som förstörts av jordbävningen i Nepal. Där andra ser problem och fattigdom ser Björn möjligheter och hårt arbetande människor.

Björn berättar om sina svåraste dilemman som entreprenör i ett utvecklingsland. Framgångar blandas med misslyckanden. Björn visar med konkreta exempel från sina företag hur hållbart blir lönsamt och hur framtidens företag kommer att se ut.

Björn Söderberg blev vald till Årets talare i Sverige 2008 och fick Göteborgspriset 2012 för sina betydande insatser inom hållbar utveckling, han fick även priset som Årets Entreprenör 2016. Björns föreläsningar inspirerar samt ger nya insikter och lösningar som lätt kan appliceras på såväl yrkeslivet som vardagsproblemen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta