Sarah Wamala Andersson

Mindset

Förstå hur ditt sinne fungerar och hur du kan påverka!

Sarah W Andersson är medicine doktor, forskare, internationell rådgivare och mindset-coach. Hon har tidigare tjänstgjort som generaldirektör för en statlig myndighet, universitetsprofessor, som chef i landstinget och forskare inom akademi och läkemedelsindustrin.

Vår omvärld förändras snabbt men vi människor har svårt för förändringar. Vi vill agera på samma sätt som tidigare men förväntar oss ändå ett förändrat resultat! Som chef och ledare förväntas du att arbeta med ditt team så att ni kan trivas, må bra och prestera i en miljö som ständigt förändras. För att prestation, välbefinnande, förändring och innovation ska säkerställas behöver vi öka vår lärandeförmåga genom att förändras inifrån.

• Vill du prestera bättre?
• Vill du lyckas med förändringsarbete?
• Vill du känna energi, arbetsglädje, må bra och bli stresstålig?
• Vill du gå till jobbet varje dag med en "wow"-känsla?
• Vill du bli en skickligare ledare och leda ditt team med motivation, glädje, må-bra känsla och hög prestation?

Sarah erbjuder både seminarier/workshops och coaching i organisationsutveckling, ledarskapsutveckling, teamutveckling och personlig utveckling med fokus på mindset.

Medverkan i Sarahs seminarier/coaching innebär att du får "hands-on verktyg" att förstå hur ditt sinne fungerar och hur det påverkar din hjärnfunktion, din kropp, ditt agerande och dina resultat. Du lär dig hur du kan ändra ditt mind-set, utnyttja din fulla potential, öka din arbetsglädje, höja ditt välbefinnande och uppnå förbättrade resultat.

Sarah har breda kunskaper och erfarenheter från både offentlig sektor och näringslivet, såväl nationellt som internationellt. Sarah har många års erfarenhet som både chef och forskare inom hälso- och sjukvårdssektorn och akademin. Sarah har genomfört sin akademiska utbildning på fyra kontinenter och består av bl.a. en doktorsexamen i medicinsk vetenskap från Karolinska institutet och Stanford Executive Program (motsvarande en mini-MBA) från Stanford Graduate School of Business (USA). Sarah är grundare till Shift Your Mind Academy.

Hon är en mycket uppskattad föreläsare som inte räds för att tackla de svåra dagliga utmaningarna på arbetsplatser och hur man kan lösa dem. Sarahs föreläsningar är fulla av energi, glädje och dans. När du lämnar Sarahs föreläsningar har det skapats ett skarpt läge för en positiv förändring! Något händer!

Sarah är författare till den nya boken: Shift your mind and make yourself great again.

Sarah säger att "Mindset is the source of true power, happiness and well-being".

Pressbilder

Sarah Wamala Andersson

Fysiologi

Medarbetare & Team

Personlig utveckling

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2