Kaj Pedersen

Kaj Pedersen

Må bra - hur når vi dit?

Hur kan vi öka "må bra känslan" i våra liv? Han lär ut hur vi stärker vårt inre samt ökar vår självkänsla. Han lär ut hur vi kan använda mental träning för att stärka vår attityd samt självförtroende så vi vågar anta de utmaningarna i livet.

Kaj Pedersen är licensierad mental tränare samt certifierad personlig tränare. Med över 20 års erfarenhet inom områden som psykiatri samt vård och omsorg och 14 år inom områden som personlig utveckling, mental- och fysiskt träning.

Kaj arbetar idag som mental tränare och inspiratör. Han har fortfarande sin fot kvar inom vård och omsorg och arbetar som habiliteringsledare på en gruppbostad för personer med olika funktionshinder. Detta har han gjort i över 20 år. Han är ute på företag. skolor och ofta inom sjukvårdssektorn där han föreläser i ämnen som personlig utveckling, självkänsla, motivation, teambuildning, kommunikation, näringslära, fysisk träning och ledarskap.

Hans filosofi är att vi kan alla utvecklas, men vi har alla olika utgångslägen. Det gäller att hitta individens inre motivation och glöd. Hans intresse för människan har formats av hans över många år inom vårdsektorn, där han har sett personer med svåra funktionshinder kunna öka sin livspotential och få in mycket mer av livskvalitet i sina liv. Han säger "man har ett funktionshinder, man är inte sitt funktionshinder".

Hösten 2012 medverkade Kaj som livscoach i SVTs "Ung & bortskämd".

Kaj Pedersen

Kaj Pedersen

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Personlig utveckling

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2