Har du bokat höjdpunkterna till årets julfest och kickoff?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på. Vi på Talarforum kan erbjuda dig allt från matinspiration och ståuppkomik till föreläsning om träning och hälsa. Vi hjälper dig även att hitta den inspiratör och underhållare som passar just ert företag bäst

Matinspiration – helt rätt i jultid!

Några av de populäraste matinspiratörerna är stjärnkockarna Markus Aujalay, Jan Boris-Möller och Christian Hellberg. Ett annat roligt kvinnligt alternativ när det gäller det gäller mat och jul är Lotta Lundgren. Hon har varit programledare för tittarsuccéerna Landet Brunsås och Historieätarna. Lotta pratar om julbordets historiska, kulturella och existentiella betydelse. När började vi äta julbord, varför äter vi det vi äter, hur har julbordets olika rätter hittat dit, vad har försvunnit under resans gång och varför detta museum över svensk matkultur är så betydelsefull för oss. En annan populär berättare när det gäller traditioner är historikern Christopher O`Regan. Han trollbinder sin publik och levandegör det förflutna som ingen annan.

Ståuppkomik och magi är alltid uppskattat!

Några av de mest efterfrågade komikerna är Al Pitcher, Henrik Schyffert, Karin Adelsköld, Lennie Norman, Johan Rheborg, Jakob Öqvist, Zinat Pirzadeh och Jan Bylund. När det gäller illusionister finns det få som slår rutinerade och rolige John Houdi på fingrarna. John har under många år varit en av Sveriges bästa företagsunderhållare. Om du istället föredrar silvertejp, graffiti och paintballpistoler (!), så rekommenderar vi starkt Brynolf & Ljung. De är utan tvekan Sveriges internationellt mest framgångsrika trolleriduo och har flera gånger uppträtt för mångmiljonpublik på tv runt om i världen.

En snackis…

Om ni vill ha en riktig ”snackis” på festen eller eventet så finns det inget bättre än en proffsig mentalist. En mentalist ger illusionen av att kunna läsa publikens tankar och berätta detaljer om deltagarna som han absolut inte kan känna till och som både väcker förundran, skratt och mycket prat efteråt. Vi arbetar med de absolut bästa underhållarna inom denna genre, bland annat Peter Gröning, Lars-Peter Loeld och Micke Askernäs.

Sång, skratt och underhållning!

När det gäller underhållning på julfest och event så är det få som kan toppa den roliga sångerskan, komikern och imitatören Maria Möller. En annan multitalang är underhållaren Mi Ridell som kan vara allt från underhållare, konferencier, föreläsare till allsångsledare.

Programledare, för helhetens skull!

Varför inte låta en känd programledare ta hand om julfesten eller konferensen? Några förslag är Anders Lundin, Rickard Olsson, Petra Mede, David Hellenius, Ebba Blitz, Alexandra Pascalidou, Ellinor Persson och Filip & Fredrik.

DJ och musik, ett proffs som höjer temperaturen!

Vill ni ha en DJ eller ett coverband som ser till att alla har kul på dansgolvet? Vi har både namnkunniga DJ:s och band, samt många duktiga okända förmågor.

Och efter festen, nya tag

När väl julfesten är över så är det nog dags att tänka på träning och hälsa igen. Några av de populäraste inom kost och hälsa är Magnus Samuelsson och Paolo Roberto. Ett annat spännande alternativ är Mårten Nylén, som tränat några av världens största stjärnor och som har nått fantastiska resultat med sina deltagare i tv-programmet Biggest Loser.

Kostnadsfri rådgivning - kontakta oss på Talarforum

Inspiration, föreläsningar, konferencier, workshops, utbildning, komik, matunderhållning, dryckesprovningar, träning, kost, allsång, vett & etikett, trolleri, illusioner, mentalism, nycirkus, DJ:s och musikunderhållning.

Det här är bara några förslag. Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för just din julfest, kickoff, eller konferens.

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2