Hem > Personligheter > Paolo Roberto

Paolo Roberto

Elitboxare, författare, företagare, inspiratör och programledare på TV

Paolo Roberto blev utsedd till Årets talare 2013 - Man av Talarforums kunder. Han föreläser inspirerande om bland annat om attityder, mental inställning och träning. Paolo är även en mycket uppskattad konferencier.

Paolo är en fighter som gått från utanförskap och kriminalitet till elitutövare i Taekwondo och kickboxning samt flerfaldig proffsboxningsmästare. Idag har Paolo lagt handskarna på hyllan men fightas fortfarande hårt varje dag. Han skriver kok- och träningsböcker samt jobbar omväxlande som programledare på TV, företagare, moderator och föreläsare som talar om attityder och mental inställning, bantningens mirakelkurer och fåfängan, om balans i livet och om boxning, svenskhet och utanförskap.

Paolo Roberto har alltid haft ett starkt intresse för samhällsfrågor och särskilt för de medborgare som har det mindre väl förspänt. Nu föreläser han om många olika ämnen och dessutom lagar han gärna mat, ensam eller med andra. Med sin brokiga bakgrund och sitt frejdiga humör håller Paolo sina åhörare fängslade och han är aldrig rädd att om så önskas ge sig in i diskussioner om de mest skiftande ämnen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta