Gert Nathaliespappa
Fotograf: Per Karehed

Gert Nathaliespappa

När var du senast på en anställningsintervju?

De flesta skriver ett CV som skickas runt till olika arbetsgivare, men saknar en genomtänkt strategi för sitt arbetssökande.

Idag står många människor utan arbete och saknar därmed en social samhörighet och den ekonomiska trygghet som följer med en anställning. Alltför många anställda vantrivs på sin arbetsplats eller känner att man inte får det erkännande man förtjänar i form av arbetsinnehåll och lön. Samtidigt slutar tiotusentals studenter varje år sina gymnasie-, folkhögskole- och universitetsstudier och ska finna sin väg ut i arbetslivet. För var och en gäller att vässa sina möjligheter att komma till anställningsintervjuerna för att öka sina chanser att komma ifråga för en anställning.

Gert Nathaliespappa har över 20 års erfarenhet som han vill förmedla. Han har arbetat med karriärvägledning, rekrytering, personalfrågor och bland det roligaste han vet är att få se människor växa och utvecklas, såväl i arbetslivet som privat.

Vill du snabbt komma till en anställningsintervju? Gert ger en föreläsning han kallar för 90-dagarsmodellen och med den alla de redskap du behöver för att effektivt konkurrera om de arbetstillfällen som intresserar dig!

  • Saknar du rätt stöd från Arbetsförmedlingen och känner hur tiden bara rinner iväg?
  • Slutar du snart skolan, men saknar en strategi för ditt arbetssökande?

Boken Bli jobbredo på 49 timmar och Gerts föreläsning vänder sig till varje arbetssökande, oavsett om du idag saknar arbete eller vantrivs på jobbet du har.

En föreläsning som förändrar din syn på ditt eget arbetssökande!

Pressbilder

Gert Nathaliespappa

Gert Nathaliespappa

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2