Hem > Personligheter > Landet Brunsås

Landet Brunsås

Huslig, kåt och mitt i karriären, hur man löser vardagsproblemen

Ett gruppsamtal med tre deltagare som avslöjar om det går att vara helnöjd med sig själv, lyckad på jobbet och samtidigt underbar att leva med.

Just nu kan du lyssna till Lotta, Erik och Henrik kända från TV succén Landet Brunsås i 60 minuter som gör det lättare att vara vuxen. Missa inte "Huslig, kåt och mitt i karriären"
Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren i 60 minuter som gör det lättare att vara vuxen.

Går det att vara en bra förälder, lyckad på jobbet, helnöjd med sig själv och en härlig person att leva med, samtidigt? Eller måste man välja bort något, till exempel jobbet om man är kvinna och föräldraskapet om man är man? Vilka saker är viktiga och hur vet man det? Och hur mycket tid kan man spara genom att sluta laga mat, städa, prata och ligga med varann?

Huslig, kåt och lyckad är ett gruppsamtal i samma anda som tv-serien Landet brunsås: rapp och angelägen infotainment om svenskens tidsbrist, prestationsångest, och eviga problem att räcka till både hemma och på jobbet. Underhållning varvas med fakta, stora frågeställningar får konkreta lösningar och alla får en uppsättning verktyg som hjälper till att reda ut den trassliga vardagen.

Erik Haag är manusförfattare, regissör och producent och tar här rollen som trions programledare. Lotta Lundgren är matskribent och författare, och kan nästan allt som har en koppling till mat. Henrik Schyffert är komiker, skådespelare och artist, men har lika stora problem med att lägga sitt livspussel som du.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta