Landet Brunsås

Landet Brunsås

Huslig, kåt och mitt i karriären, hur man löser vardagsproblemen

Ett gruppsamtal med tre deltagare som avslöjar om det går att vara helnöjd med sig själv, lyckad på jobbet och samtidigt underbar att leva med.

Just nu kan du lyssna till Lotta, Erik och Henrik kända från TV succén Landet Brunsås i 60 minuter som gör det lättare att vara vuxen. Missa inte "Huslig, kåt och mitt i karriären"
Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren i 60 minuter som gör det lättare att vara vuxen.

Går det att vara en bra förälder, lyckad på jobbet, helnöjd med sig själv och en härlig person att leva med, samtidigt? Eller måste man välja bort något, till exempel jobbet om man är kvinna och föräldraskapet om man är man? Vilka saker är viktiga och hur vet man det? Och hur mycket tid kan man spara genom att sluta laga mat, städa, prata och ligga med varann?

Huslig, kåt och lyckad är ett gruppsamtal i samma anda som tv-serien Landet brunsås: rapp och angelägen infotainment om svenskens tidsbrist, prestationsångest, och eviga problem att räcka till både hemma och på jobbet. Underhållning varvas med fakta, stora frågeställningar får konkreta lösningar och alla får en uppsättning verktyg som hjälper till att reda ut den trassliga vardagen.

Erik Haag är manusförfattare, regissör och producent och tar här rollen som trions programledare. Lotta Lundgren är matskribent och författare, och kan nästan allt som har en koppling till mat. Henrik Schyffert är komiker, skådespelare och artist, men har lika stora problem med att lägga sitt livspussel som du.

Landet Brunsås

Landet Brunsås

Social Media

Kundvård

Underhållande facilitatorer

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2