Hem > Personligheter > Ellinor Persson

Ellinor Persson

Rutinerad programledare i TV - Moderator, debattledare med mera

Ellinor Persson har jobbat med det mesta och har över tusen direktsändningar bakom sig i radio och TV. Hon är proffsig, påläst och alltid väl förberedd. Ellinor blev utsedd till Årets talare 2013 - Moderator av Talarforums kunder.

Ellinor Persson är en av Sveriges mest rutinerade programledare med ca 1000 direktsändningar bakom sig på SVT, TV3, TV4+, Kanal5 och P3. Hon arbetar även som moderator, debattledare och konferencier.

Ellinor är passionerat nyfiken. På scenen upplevs hon som proffsig, påläst, avspänd och naturlig. Dessutom är Ellinor alltid väl förberedd oavsett ämne, och där personliga kontakter med de medverkande ingår i förberedelsearbetet. Dessa förhållanden gör henne till en mycket pålitlig moderator och debattledare. Om så önskas kan hon även ta på sig en bredare roll som medproducent till evenemanget. Ellinor började sin tv-karriär med att leda barn- och ungdomsprogram som Vi i femman, Sommarlov, Kosmopol och Zapp. Efter några inhopp som sportreporter bl. a. under Ishockey-VM, blev Ellinor upptäckt av dåvarande P3-chefen, vilket ledde vidare till programledarskap för P3:s Folkradion. Därefter har Ellinor lett flertalet stora nöjesprogram och även fortsatt med sportsändningar. Ellinor är lika etablerad bakom kameran, där hon arbetat som journalist på flertalet produktionsbolag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta