Fem snabba frågor till På spåret-vinnaren.

Ellinor Persson

Talarforum har pratat med Ellinor Persson som för några veckor sedan vann årets upplaga av På spåret tillsammans med Dick Harrysson.

Hur känns det att vinna för andra gången?

— Skillnaden från andra gången är ju att i år tävlade endast de par som vunnit de senaste tio åren. Så nu är jag och Dick ”Mästarnas mästare”!

Har du och Dick Harrysson någon hemlig strategi ni har tränat på?

— Den enda strategi vi hade var att inte dra i nödbromsen förrän vi var helt säkra på resmålet. Det lönade sig. Det går inte att träna inför På Spåret. Helt omöjligt faktiskt.

Kommer du och Dick Harrysson ställa upp igen?

— Jag vill tävla varje år till jag kastar in handduken.

Vågar folk spela kunskapsspel med dig eller har du på omvägar fått höra att din släkt och dina vänner har gömt undan Trivial Pursuit när du kommer på besök?

— Ha ha ha, folk vågar men jag vinner oftast

Du är ju även en mycket uppskattad moderator på konferenser och event. Vad är det viktigaste att tänka på som moderator?

— Det viktigaste är att aldrig lämna något åt slumpen. Var väl förberedd och lyssna på kunden! Vad vill kunden ha ut av eventet...

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2