Hem > Personligheter > Markus Aujalay

Markus Aujalay

Han gör dig till en mästerkock

Markus Aujalay är kock och TV-personlighet. 2004 fick han utmärkelsen Årets kock och har sedan 2011 varit domare i Sveriges Mästerkock.

Markus Aujalay är en av Sveriges mest välkända stjärnkockar. Han har massor av prestigefyllda priser i matlagning i sitt prisskåp, han skriver kokböcker och dyker ofta upp i olika matlagningsprogram i TV. Markus är en av Sveriges mest välrenommerade kockar. Han har arbetat på stjärnkrogar både utomlands och i Sverige, bland annat på Operakällaren, Leijontornet och Fredsgatan 12.

Han syns ofta på TV4 där han är en uppskattad middagstipsare såväl ensam som tillsammans med barnen, både i hemmet och på resande fot. Markus har också tävlat en hel del i matlagning och lyckats ta hem alla de tre stora titlar som finns att vinna i Sverige – "Årets gröna kock", "Årets viltkock", "Årets kock" och 2007 var han Sveriges representant i matlagnings-VM – Bocuse d Ór där han slutade på en femteplats.

Markus är en uppskattad inspiratör både för hemmakocken och ute i restaurangköken, han har lagat Nobelmiddagen och gör gästspel på krogar runtom i landet. Han dyker ständigt upp i media och har släppt flera kokböcker, bland annat "Mat hemma och på krogen" och "Med mycket Grönt".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta