Donnie S.C Lygonis

Donnie S.C Lygonis

Förverkliga dina idéer

Donnie arbetar med att hjälpa studenter och forskare förverkliga sina idéer, vilket gör att han varje dag möter morgondagens teknik och hela tiden ligger i teknikens yttersta framkant, inom allt från robotik och AI till livsmedel och digital hälsa.

Donnie har arbetat med idéer och innovation i egna och andras bolag sedan slutet på 90-talet. Till vardags finns han på KTH Innovation i Stockholm där han sedan 2009 har varit delaktig i att skapa och bygga upp vad som idag anses som en av världens bästa innovationskontor.

Förutom att hjälpa andra har Donnie också startat en hel del egna bolag genom åren. Till de senare kan räknas proteinglassen Lohilo, blockchainbolaget Validicity (säkra anti-dopingsystem) samt Future Fitness Lab (AR/VR lösningar för träning).

Han har också grundat stiftelsen Entreprenörer Utan Gränser som verkar för att hjälpa lokala företagare i utvecklingsländer att starta och driva hållbara företag.

Utöver det har han talat på 5 TEDx event, är sedan många år jurymedlem i ett antal olika innovationstävlingar och TV-program, samt tillbringade ett år i Silicon Valley 2015-16 där han var del i att starta den svenska verksamheten på Nordic Innovation House i Palo Alto på uppdrag av Vinnova och Wallenbergstiftelsen.

Donnie pratar gärna om hur man kan byta DNA som bolag och bli en innovativ organisation på riktigt. Han gör även trendspaningar inom områden som AR/VR, Robotik, AI, Big Data och inte minst hur man kan omvandla alla dessa nya tekniska framsteg till nya framgångsrika affärer.

Pressbilder

Donnie S.C Lygonis

Donnie S.C Lygonis

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2