Filip Hammar och Fredrik Wikingsson
Fotograf: Johan Halsius

Filip Hammar & Fredrik Wikingsson

Kristallbelönade programledare - Massor av TV-succéer

Flitigt förekommande i TV-kanalerna och dessutom bästsäljande författare, talare och entreprenörer. De är även personliga och oförutsägbara intervjuare och lysande moderatorer.

Flerfaldigt Kristallenbelönade programledarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har en lång rad uppmärksammade TV-succéer bakom sig, bl a Ursäkta Röran, High Chaparall, 100 Höjdare, Grattis Världen, Ett Herrans Liv, Boston Tea Party för att bara nämna några av produktionerna. De har också en mycket framgångsrik podcast som är den mest nedladdade av alla i Sverige.

Tillsammans har de också skrivit flera bästsäljande böcker. Med hjälp av kreativitet och okonventionella arbetsmetoder har duon skapat en egen nisch inom svensk media, där allt är tillåtet och ingenting är förutsägbart. Filip och Fredrik är dessutom entreprenörer, tillika delägare i ett produktionsbolag.

I sin föreläsning berättar Filip och Fredrik personligt och humoristiskt om vikten av att våga falla ur ramen och att inte gå i upptrampade fotspår. De utgår från sin egen resa, från utskällda sidekicks i OS-programmet Hello Sydney till prisbelönta programserier. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson är också lysande moderatorer, med mer än femton års erfarenhet som intervjuare, från Göran Persson, Mikael Persbrandt och Fredrik Reinfeldt till Mike Tyson och Bono.

Pressbilder

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson

Fotograf: Mattias Bardå

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2