Rickard Olsson

Rickard Olsson

En av landets populäraste programledare i TV

Rickard Olsson är en välkänd TV-profil, även mycket uppskattad som seriös moderator och lättsam konferencier.
Vinnare av Årets talare - Moderator 2017.

Rickard Olsson, med rötter i Gävle, är en ständigt aktuell personlighet, i skrivande stund med "Vem vet mest" i SVT. Tidigare har Rickard lett program som Bingolotto, Nyhetsmorgon och Söndagsöppet. Rickard är helt klart en av våra mest rutinerade programledare. Men karriären startade på radio, närmare bestämt på Radio Gävleborg. Rickard är en radioprofil som har lett bl.a. Morgonpasset och P4 Extra.

Han har bland annat blivit prisad som årets bästa manliga TV-personlighet och 2011 valdes Rickard Olsson till Årets alumn vid Örebro universitet. Han fick pris för att "han gör kunskapsidealet medialt synligt". Med en stor portion värme och glimten i ögat fångar han publikens uppmärksamhet.

Under eventet "Hästens Dag" som går av stapeln varje höst ute på Värmdö, har Rickard varit ridande konferencier under ett par år.

Rickard är en mycket erfaren moderator och konferencier. Hans personlighet och breda allmänbildning gör att han passar lika bra både som lättsam och underhållande konferencier i festliga sammanhang, som seriös moderator och debattledare.

Video

Pressbilder

Artiklar

Rickard Olsson

Rickard Olsson

TV-profil

Fotograf: Per-Anders Hurtigh

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2