Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Inspirerande, rolig och erfaren - Ett säkert kort till lyckade Events

Magnus Samuelsson är ingen som passerar obemärkt förbi. Han blev världskänd för sin styrka med bland annat titlar som Världens starkaste man och IFSA-Världsmästare. Han håller än idag rekordet för antalet finaler i Världens starkaste man.

Det enda som kan tävla med Magnus Samuelssons styrka är hans charm. På senare år har han bland annat vunnit hela svenska folkets hjärta genom att stå som segrare i succéprogrammet Let’s Dance. Magnus har utöver detta medverkat i flera filmer och en massa olika TV-program - hela tiden med sitt ödmjuka och varma sätt i behåll.

Magnus har stor erfarenhet som talare och har flera olika teman på sin repertoar. Efter 15 år i världseliten, och med erfarenhet från långt mycket mer än gymmiljö, sitter han på en kunskapsbank om träning, kropp och hälsa som få kan utmana honom på.

Då stora delar av vårt samhälle är byggda på samma hörnstenar som idrotten har Magnus Samuelsson även nått framgång i många av sina åtaganden utanför hans idrottsutövande. Det handlar om sådant som stresshantering, motivation, koncentration, självkänsla och mental inställning samt analysen om hur man når uppsatta mål. Men här finns det även mängder av roliga historier och anekdoter från en märklig resa, och ett märkligt liv.

Pressbilder

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Hälsokonsult

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2