Har du bokat underhållare till årets julfest?

Inför årets julfest och kickoff finns enormt många spännande och annorlunda alternativ att välja på.

Vad sägs om att ta hjälp av en måltidsexpert som Paul Svensson eller Carl-Jan Granqvist? Om det sen har blivit för mycket julmat så skulle det kanske passa med ett träningspass eller en brottningsmatch med Musse Hasselvall?

Vad sägs om musikunderhållning i världsklass med en artist som Jill Johnson? Låt kollegorna prova på körsång med Mi Ridell, Anna-Lotta Larsson eller Putte Nelsson.
Antikexperten Peder Lamm kan värdera kollegornas medhavda föremål på julfesten. Peder kan även lära ut lite klassisk vett & etikett innan julbordet. Författare som Bob Hansson och Björn Ranelid delar gärna med sig av sina tankar om julen.

Varför inte låta en känd programledare ta hand om julfesten? Några förslag är Jan Bylund, Erik & Mackan, Marie Serneholt, Linda Nyberg, Rickard Sjöberg, Ebba von Sydow, Petra Mede och Filip & Fredrik.
Ståuppkomiker är alltid uppskattade. Några av de populäraste är Al Pitcher (årets komiker 2011), Zinat Pirzadeh, Adde Malmberg och Martin Lagos (årets nykomling 2011).  
Vi har även många spännande alternativ när det gäller riktigt bra trolleriunderhållning. Några förslag är Brynolf & Ljung, Michael Halvarson, John Houdi, Gaston, och John Henry 2 Funny. I en liknande genre finns även fantastiska tankeläsare som Lars-Peter Loeld och Micke Askernäs.
Vill du ha en DJ som höjer tempot på dansgolvet? Några av de mer namnkunniga är Dogge Doggelito, Kitty Jutbring och Claes Clabbe af Geijerstam.


Det här är bara några förslag. Kontakta oss på 08-545 535 00 info@talarforum.se så hjälper vi dig att hitta rätt koncept för din julfest, kickoff, eller konferens.

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2