Musse Hasselvall

Om mobbing och motivation

Musse Hasselvall är programledare, skådespelare, regissör och antagligen Sveriges största profil inom mixed martial arts. Musse föreläser om både mobbing och motivation.

Musse Hasselvall föreläsningar behandlar ämnet mobbning i TV-serierien Det handlar om dig (2015). Han träffar både mobbare och offer för mobbing men tar också itu med sitt egen historia som mobbare. Det är bra att ta reda på vilken roll man hade för att bättre förstå sig själv, vilka mönster man faller in i när man är en del av en grupp även i vuxen ålder.

Musse föreläser även om motivation. Någonting som han har stor erfarenhet och kunnande i. För han har verkligen inte legat på latsidan. Musse Hasselvall har fem SM-guld i Jujutsu bakom sig, brons från både världs- och Europa mästerskap och han har även tävlat professionellt inom mixed martial arts. I TV har vi sett honom som programledare för det populära kampsportprogrammet Rallarsving. Han har även varit programledare för bland annat Yippee Ki-Yay på TV6, Jonas & Musses Religion på SVT, Mitt liv som jockey och Välkomna nästan allihopa som handlar om främlingsfientlighet och rasism. Han har regisserat drama, reklamfilmer, musikvideos och producerat TV-program. På senare år han han börjat rida; hoppat i Stjärnornas hoppning på Stockholm Horse Show, tagit amatörjockeylicens och 2014 red han världens längsta hästrace. Mongoliska Derbyt, 100mil på 10 dagar.

Pressbilder

Musse Hasselvall

Ekonomi

Försäljning

Underhållande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2
$zopim(function() { });