Linda Nyberg

Linda Nyberg

En framstående journalist och programledare med karisma och globalt inflytande

Linda är förankrad i internationell politik och hon är hyllad för sin tydliga kommunikation. Hon är en mediapersonlighet som formar samtalslandskapet både på hemmaplan och globalt, och bidrar med sin expertis även inom företagsvärlden.

Linda Nyberg, en namnkunnig journalist och programledare, är en betydande figur inom svensk media. Med en bakgrund inom statsvetenskap, särskilt internationell politik, har hon tillämpat sina omfattande studier i både Sverige och utomlands för att skapa en imponerande karriär inom journalistik och mediaproduktion.

Linda har ackumulerat över två decennier av erfarenhet och är känd för att ha arbetat på flera betydande TV-program, inklusive 'Året med Kungafamiljen', 'Prinsar & Prinsessor', 'Nyhetsmorgon' och det självbetitlade programmet 'Linda Nyberg'. Hon har också medverkat som värd vid viktiga kungliga evenemang, såsom Kronprinsessbröllopet och hyllningen till drottning Silvia vid hennes 75-års dag.

Inte enbart begränsad till Sverige, har Linda Nyberg utökat sitt inflytande internationellt, som tidigare nyhetsankare för Aljazeera i Doha, Qatar. Utöver detta har hon även haft betydande befattningar inom företagsvärlden, med roller som presschef på SCA och marknads- och kommunikationschef på Apoteket.

Linda är känd för sin tydliga och raka kommunikationsstil, en kvalitet som regelbundet framhävs i hennes roll som moderator. Med en balans av skarpsinne och engagemang fortsätter hon att vara en efterfrågad och uppskattad personlighet inom svensk media.

Linda Nyberg talar svenska, engelska, spanska och franska.

Pressbilder

Linda Nyberg

Linda Nyberg

Journalist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2