Michael Halvarson

Michael Halvarson

En magisk entertainer i världsklass

Michael fick sitt internationella genombrott genom sin medverkan i Cirque du Soleils Kooza som han turnerat med i många år. I Sverige är han mest känd genom sin medverkan i programserien Helt magiskt på SVT.

Michael Halvarson är den enda svensk som fått en huvudroll och skapat en orginalakt till Cirque du Soleil. Han har spelat över 1000 föreställningar i Nordamerika och setts av över 2 miljoner amerikaner live. Han har blivit hyllad i internationell press som The Times, The Guardian med flera.

Han är professionell magiker, komiker och underhållare av världsklass. På ett unikt sätt kombinerar han magi, komiskt ficktjuveri och humor. Hans föreställning bjuder på makalös underhållning, magi och fingerfärdighet. Den innefattar också en stor del åskådarmedverkan och får publiken att både skratta och känna sig delaktig.

Michael Halvarsons företagsshow passar utmärkt för event och konferenser, vare sig han dyker upp med sin show till kaffet, programleder galamiddagen eller underhåller konferensdeltagarna. Oavsett om det är ett stort eller litet sällskap är han en mästare på att skapa gemenskap och rama in ert event. Givetvis arbetar han lika gärna på engelska som på svenska.

Presscitat:

"När Michael Halvarson möter sin publik uppstår magi" Ammi Bohm, Expressen, Sverige

"Michael Halvarson is a hilarious pickpocket magician" Louis B. Hobson, Calgary Sun, Canada

"riggered laughter the moment he appered… sinfully hilarious" Ann Francis, Fever Avenue, Singapore

"a pickpocket so dextrous he succeeds in stripping an audience participant of his watch, phone and tie while appearing merely to brush past him" Luke Jennings, The Guardian, UK

"ingenious" Marcus Crowder, The Sacramento Bee, USA

Michael Halvarson

Michael Halvarson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2