Hem > Personligheter > Patrik Larsson

Patrik Larsson

Ståuppkomiker

Patrik Larsson är en väletablerad komiker som jobbat med humor i över 15 år. Hans standup är varm, energisk och lite absurd men framförallt galet rolig! Patrik är många komikers favoritkomiker.

Patrik Larsson är en stor drivkraft inom den svenska humorbranschen. Dels som komiker men även som manusförfattare och regissör. Han har jobbat med reklam parallellt med standupen i många år men har nu valt att satsa helhjärtat på det han älskar, att vara komiker. Patrik är oerhört bra på att skapa god stämning med sin varma och öppna stil. Han pratar gärna om sina egna vardagsbetraktelser, ofta med en twist och en gnutta "hittepå". Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt.

Han har arbetat tillsammans med de största komikerna genom åren och uppträder ofta på de välkända standupscenerna Norra Brunn och RAW. Patrik har även mycket erfarenhet som skådespelare inom både TV, Teater och Film. Ni kanske har sett honom som spökjägaren Karsten Torebjer i humorprogrammet Morgonsoffan eller som Ullis i Flickorna på Klitteholm?

Han har varit med i produktioner som exempelvis Morgonsoffan, Cirkus Möller, Extra extra, Raw Comedy, Stockholm Live, Waterwörld, Hem till Midgård, Kvarteret Skatan, Åsa-Nisse och Smådeckarna. Han har även skrivit manus till Morgonsoffan, Time out, Extra extra, Roast på Berns, Jättebästisar, Ladies Night och Robert Gustafsson 25-års jubileum.

Patrik Larsson har vid sidan om humorn dessutom drivit Sveriges mest framgångsrika produktionsbolag inom radioreklam.

"Patrik stod för en mycket uppskattad halvtimme på vår julfest, skrattsalvorna avlöste varandra. Mycket lätt att ha och göra med!" Jakob Hultman, Hyresgästföreningen

"Tack för en strålande leverans i lördags. Patrik gjorde braksuccé och tillika ett kanonjobb. Ser fram emot att få jobba med honom många gånger framöver." Pontus Ågeryd, Kapello

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta