John-Henry

John-Henry

Trolleri och humor i en salig blandning

Oavsett om ni vill ha en någon som utför häpnadsväckande illusioner till mingel, bordservering, scenshow, eller någon som välkomnar era gäster på styltor, så är John-Henry artisten för er.

2014 blev John-Henry Svensk mästare i allmän magi. Han har över 20 års erfarenhet av underhållning vilket har format honom till en mångsidig artist inom trolleri, jonglering, teater och mim. John-Henry har även uppträtt med bland annat Cirkus Cirkör och Wallmans nöjen.

John-Henry är en fantastisk scenkonstnär, men faktum är att han inte ens behöver någon scen för att trollbinda sin publik. När han underhåller som bordstrollkarl och går från bord till bord, så skapas en speciell känsla. Trolleriet blir starkt och personligt när publiken är så nära att de bara kan sträcka ut armen och röra vid magin. Denna underhållningsform passar in nästan var som helst, men i synnerhet där det inte finns någon scen. Och fungerar även perfekt som en "förrätt" innan en eventuell scenshow med John-Henry.

Oavsett underhållningsform så är humor alltid en av huvudingredienserna när han uppträder.

John-Henrys artisteri har tagit honom världen över och han har fått chansen att sprida glädje och förundran till tiotusentals människor. Han har trollat på kungamiddagar, bröllop, mässor, firmafester, galor med mera. Han anpassar alltid sin show efter kundens behov och levererar alltid både förundran och skratt.

Pressbilder

Artiklar

Almedalsveckan 2011
John-Henry

John-Henry

Magiker

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2