Almedalsveckan 2011

Nu skiner vårsolen och sommaren 2011 är snart här, så även årets Almedalsvecka.

Som mötesplats är Almedalsveckan unik. Den har vuxit från att vara ett politiskt forum till att bli en samlingsplats för alla som vill vara med och forma Sverige. I takt med detta har även intresset från alla inblandade aktörer ökat. 2010 var det över 1 400 seminarier/programpunkter, 800 arrangörer, tusentals deltagare och bevakat av ca 700 journalister. Så konkurrensen för att göra sin röst hörd är stenhård.

- Hur kan din organisation göra sig än mer synlig på Almedalsveckan?

Vi på Talarforum har många års erfarenhet av att göra möten speciella, allt från paneldebatter till mingelunderhållning. Det är de små detaljerna som kan vara skillnaden som behövs för att sticka ut och höras i mängden. Nedan följer en del tips och idéer. Hör gärna av er till oss om ni vill få fler tips och förslag, utbildning@talarforum.se eller 08-545 535 09.

Mingelunderhållning

Sätt sprätt på er mingelkväll med lite underhållning. John-Henry, en av flera mingelunderhållare, är utbildad skådespelare och har jobbat som magiker sedan 10 års ålder. Förutom mingeltrolleri och bordstrolleri kan ni få styltunderhållning, luftövningar eller en eldshow. Kommer garanterat locka folk och vara ett av samtalsämnena för resten av veckan.

Kontakta oss för mer information eller förslag på annan underhållning.

Läs mer om John-Henry här...

Internationella talare i Almedalen

Ett sätt att locka fler besökare till era event och som ligger i linje med detta är att anlita en internationell personlighet. Vi jobbar med flertalet internationella talare med politisk inriktning och bakgrund. Ett par exempel är:

Vinca LaFleur, tidigare talskrivare åt Bill Clinton.

Jeremy Rifkin, personlig rådgivare i frågor rörande ekonomi, klimatförändringar och energisäkerhet. Rifkin har bl.a. arbetat med Franska regeringen, Tysklands Angela Merkel och Spaniens Rodriguez Zapatero.

... och glöm inte moderatorn!

När det gäller moderator så kan vi lugnt påstå att vi jobbar med de bästa. Vi har också koll på deras kalendrar och vet vilka som befinner sig i Almedalen mellan den 3 - 10 juli och hur de flesta agendorna ser ut. Har ni behov nu eller framöver av en riktigt proffsig moderator så kan vi snabbt och effektivt matcha ihop er med just den moderatorn som passar er profil. Vi har TV-personligheter, journalister, kändisar mm, t.ex. Pelle Thörnberg, Ebba Lindsö, Nisha Besara och Alex Schulman.

För tips, idéer och matchning med moderatorer eller annan extern kompetens kontakta oss på 08-545 535 00 eller info@talarforum.se

Hoppas att få träffa er i Almedalen i sommar!

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2