Pelle Thörnberg

Pelle Thörnberg

Journalist med mångårig erfarenhet från TV och tidningar

Pelle Thörnberg föreläser om hur media fungerar i vårt samhälle och han arbetar även som engagerad och påläst moderator.

Pelle Thörnberg är journalist med mångårig verksamhet på Rapport, Aktuellt, TV-sporten, regional-TV med flera, samt även tidigare för lokaltidningar, Expressen och som frilansjournalist. Moderator och talare med ämnen som t.ex. hur media fungerar och hur man kan träna sig för detta och vad som egentligen händer bakom kulisserna.

Vad gör en moderator? Man kan säga att hans uppgift är att åstadkomma det goda samtalet. Detta kräver kompetenta deltagare, en motiverad publik och en ledning – en moderator – som är både fast och öppen.

Pelle Thörnberg är också väl skickad att berätta om hur media fungerar i vårt samhälle. Han kan berätta hur du skall agera när en journalist ringer, och även vad du absolut inte skall göra för att inte förvärra en möjlig skandal och starta ett regelrätt mediadrev. Du får även lära dig allt om knep och tricks i medievärlden. Hur man skriver pressreleaser och bjuder in, bemannar och genomför presskonferenser. Om hur du skall agera och formulera dig för att bli uppmärksammad och få ut ditt budskap, liksom om genmälen, beriktiganden och anmälningar.

Pressbilder

Pelle Thörnberg

Pelle Thörnberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2