Anna-Lotta Larsson

Anna-Lotta Larsson

Sjung med oss - Teambuilding genom körsång

Hur många har inte fått höra redan i lågstadiet att de inte kan sjunga? Anna-Lotta Larsson & Andreas Landegren vill bevisa att alla är sångfåglar, innerst inne.

Tillsammans med medarbetarna skapar Anna-Lotta och Andreas en kör där alla i företaget, organisationen eller gruppen är välkomna. Eller så tar de sig an en redan befintlig företagskör. Medarbetarna sjunger och övar tillsammans under alltifrån 30 minuter till två dagar, antingen mitt i veckan eller under en helg. Alla kommer att upptäcka hur kul det är att sjunga. Om man vill så kan det längre upplägget avslutas med en konsert för släkt, vänner och/eller kollegor, förslagsvis i samband med en fest.

Inga förkunskaper behövs. Materialet är enkelt och välklingande. I god tid får ni både notmaterial och inspelningar med era stämmor skickade till er. Inga förkunskaper krävs.

Anna-Lotta Larsson & Andreas Landegren lovar att ni kommer att få uppleva en inspirerande workshop som svetsar samman gruppen och skapar glädje, trivsel och välmående hos alla medverkande. De vill ge er en kick och stärka gruppens självkänsla med ökad röstmedvetenhet.

Anna-Lotta, som är utbildad sångpedagog, lotsar er och ger även enkla tips om hur man bäst använder rösten till tal. Något som alla har nytta av i sin vardag.

Anna-Lotta Larsson är en av Sveriges mest älskade sångerskor och skådespelare. 2010 firade hon 30 år som artist och släppte i samband med detta sin elfte skiva i eget namn, Saknad. Hon har arbetat med körer från Kiruna till Ystad under snart 20 års tid. Anna-Lotta är också utbildad sångpedagog

Andreas Landegren är en flitigt anlitad pianist och arrangör. Han har turnérat med Anna-Lotta sedan 2004 och bland annat producerat hennes senaste album Saknad. Andreas har varit kapellmästare för Carolas Jul i Betlehem och barnprogrammet Combo på SVT. Han är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Pressbilder

Anna-Lotta Larsson

Anna-Lotta Larsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2