Hem > Personligheter > Rickard Sjöberg

Rickard Sjöberg

Programledare i TV för Postkodmiljonären

Rickard Sjöberg talar om hur man behärskar sin nervositet när man till exempel tvingas hålla tal, bli intervjuad i TV eller sjunga offentligt.

Rickard Sjöberg är känd av många TV-tittare som programledare för Postkodmiljonären och tidigare för resemagasinet När & Fjärran i TV4. Rickards ämnen handlar om hur man kan lära sig att prestera under press, om olika resmål och vad som gör en resa värd att genomföra. Kanske frestar en tävling med Masaikrigare i Kenya, en övernattning på ett båttak i Indien, ett åk i den olympiska bobbanan i Lillehammer eller en baseballmatch i Chicago för att nämna några få aktiviteter Rickard varit med om.

Prestation under press: Pulsen stiger, du hör dina egna hjärtslag, din röst svajar och dina ben börjar skaka mer och mer och plötsligt har du inte en aning om vad du ska säga. Det kan handla om att hålla tal på bröllopet, presentera nya målsättningen för de anställda, sjunga offentligt, bli intervjuad i TV med mera. De där situationerna som kräver mer av oss än vi uppenbarligen är skapta för. Eller? Rickard Sjöberg ger tips om hur man behärskar dem.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta