Anna Zetterberg

Hjärnan på jobbet - Jobba smartare, må bra

Anna Zetterberg berättar hur vi, utifrån hur den mänskliga hjärnan fungerar, kan bli bättre på att ta hand om och styra vår hjärnkraft. Hon förklarar varför många av oss anstränger oss så hårt och mycket, men ändå inte hinner med.

På tok för många arbetar alldeles onödigt hårt och mycket och hinner ändå inte med. Anna Zetterberg visar hur vi genom att lära oss mer om vår intellektuella kapacitet kan jobba enklare och smartare, bli mer effektiva, framgångsrika, känna oss nöjdare och dessutom må bättre.

Annas är en inspiratör. Hennes föreläsningar boostar motivation till förändring samt ger konstruktiva råd och praktiska verktyg. Hon föreläser om hur vi kan;
Jobba smartare, bli mer effektiva och må bra
Förebygga stress
Ha mer effektiva möten
Skapa en sund arbetsmiljö
Anpassa kontorslandskap (aktivitetabaserade/situationsanpassade) utifrån hur hjärnan fungerar.

Alla föreläsningar anpassas utifrån målgrupp och behov och vi kan garantera en direkt affärsnytta.
Om Anna: Anna Zetterberg har många års erfarenhet som konsult och utbildare inom smarta arbetssätt. Hon erbjuder med allt ifrån konsultation för ledningsgrupper till workshops och coachning på individnivå. Hon har sett 1000-tals inboxar, högar, kalendrar, påminnelser, lappar och att-göra-listor. På senare år har hon studerat den mänskliga hjärnan och där i hittat intressanta förklaringar till varför något så enkelt som att jobba (med sin hjärna) kan vara så svårt. Med den kunskap och erfarenhet Anna samlat på sig vet hon vad som funkar och inte. Anna har skrivit boken "Mer än hjärna! Jobba smart och må bra".

Pressbilder

Liknande profiler

Föreläsare med som lämnar publiken extra klok

Time Management/Effektivitet

Organisation