Talarforum Akademi

Utbildar föreläsare och Sveriges näringsliv

Akademi är en del av Talarforum som fokuserar på utbildningar. Talarforum Akademi erbjuder kurser för professionella talare och för Sveriges näringsliv som kanske bara håller presentationer för mindre grupper eller styrelser. Syftet med utbildningarna är, oavsett nivå, att nå ut med budskapet. Att nå fram till åhörarna är avgörande vare sig du står på en stor scen och håller föredrag eller framför en mindre personalstyrka och pratar nya företagsmål.

Vi anser att kunskap är nyckeln till framgång.

Läs mer om våra utbildningar:

Talarforum Akademi Föreläsare
Läs mer

Talarforum Akademi Näringsliv
Läs mer

Tidigare deltagare om Talarforum Akademi

Jag valde att gå Talarforum Akademi för att det är så svårt, för att inte säga omöjligt, att som ensam föreläsare utveckla sitt hantverk. Kursen gav roliga, viktiga, enkla och konkreta verktyg för att lyfta mina föreläsningar till nästa nivå.
- Hanna Wallensten
Trots att jag har arbetat som professionell föreläsare i snart 15 år, tror jag att man ständigt behöver utvecklas. Talarforums utbildning gav nya insikter som jag direkt kunde dra nytta av för vässa mina föredrag ytterligare.
- Peter Siljerud
Jag valde att gå Talarforum Akademi för att vässa min kompetens som föreläsare. Jag fick med många insikter om små saker jag gör som kan sabotera att mitt budskap når fram och nya perspektiv kring vad äkthet på scen faktiskt innebär.
- Camilla Saarinen

Talartips från utbildarna på Talarforum Akademi

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta