Hem > Personligheter > Gunilla Bergh

Gunilla Bergh

Utbildare i marknadskommunikation - Expert på upphandling

Gunilla Bergh är en av landets ledande experter på effektiv upphandling av kommunikation. Hon är sedan flera år utbildare och coach inom marknadskommunikation.

Gunilla Bergh arbetar sedan många år som coach och utbildare inom marknadskommunikation. Hon är Sveriges ledande person med fokus på effektivare upphandling av kommunikation. Stora företag med komplexa beslutsorganisationer anlitar henne mycket frekvent för systematisering av processer. Men även de mindre, de som tycker att reklam är både dyrt och svårt men som ändå vill ha så mycket det går för en begränsad budget.

Gunilla Bergh är en mycket erfaren och uppskattad föredragshållare med ämnen som Marknadsföring på en föränderlig marknad, Integrerad kommunikation, Marknadsplanering, Bra reklam för liten börs, Att bedöma kreativ reklam, Att köpa reklam etc. Gunilla är prestigelös och orädd. Ärlig och rakt på sak. Praktisk med så få teoretiska modeller som möjligt. För visst går det att förklara marknadsprocesser teoretiskt. Men den verkliga utmaningen är bron över till den praktiska vardagen. Att få konkreta verktyg som är begripliga och handfasta.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta